0

Kauneushoitola

Studio Kimalluksen kauneushoitolasta löydät hemmottelevia hoitoja, jotka suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi.

Onni löytyy läheltä kauneus kotimaisista marjoista. Ekopharma Helsinki on Suomalainen luonnonkosmettikka sarja, jossa on käytetty suomalaisia marjoja musimg_4792taherukka, vadelma, karpalo ja tyrni. Tunnet kasvoillasi niiden marjojen tuoksun. Tuotteet sopivat herkkäihoisille, hajusteherkille ja raskaana oleville. Ne on kehitetty suomalaisten yleisimmät allergiat huomioonottaen eivätkä sisällä synteettisiä kemikaaleja (hajusteet, väriaineet, säilöntäaineet). Tuotteet ovat vegaanisia.

Kasvojen laitehoidoista löydät ultraäänen ja timanttihionnan.

 

Jalkahoidoissa ylellisyys aloitetaan jalkakylvyllä. Jalkahoidot suunnitellaan sinun tarpeillesi sopiviksi. Kynnet voidaan koristella geelilakkauksilla tai tavallisella kynsilakalla.

Vartalohoitojen suosituin on lämmin bambuhieronta. Bambuhieronta avaa lihasjumeja, rentouttaa mielen, helpottaa migreeniä ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Vartalohoidoista löytyy vartalokuorinta jonka kanssa voit valita img_4779klassisen hieronnan tai kiinteyttävän hieronnan. Kiinteyttävässä hieronnassa annetaan selluliitille kyytiä, tätä hoitoa suosittelen otettavaksi sarjakäyntinä. Tämä tukee hyvin elämäntapa muutoksia.

 

CeroPro hampaiden kevyt valkaisu jolla saat kauniin hymyn. CeroPro tarjoaa sinulle uuden, maailmassa ainutlaatuisen hampaidenvalkaisu-tekniikan, jonka tulokset näkyvät heti. CeroPro – hampaidenvalkaisu on täysin turvallinen ja kivuton. CeroPro valkaisugeelissä on käytetty natriumkarbonaattia, joka on luonnollinen valkaisija. CeroPro – hampaidenvalkaisulla voidaan saavuttaa jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat. Ihan niin kuin hammaslääkärissä! Se, että kuinka paljon hampaat vaalenevat hoidossa, riippuuEnnen ja jälkeen täysin lähtötilanteesta sekä hammasluuston luonnollisesta sävystä. CeroPro ei valkaise hammasluuston luonnollista sävyä vaan poistaa hampaan pinnalta ajan saatossa muodostuneet tummentumat.
Koska tuote ei sisällä peroksidia, se ei vahingoita hampaan kiillettä eikä aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia, 0% kipua, 0% herkkyyttä ja 100% turvallinen!

 

Sokeroinnit tehdään Sugar Canen sokereilla, jossa lopuksi ihosi saa hopeasuihkeen. Sokerointi on suosittuin tapa depiloida ihokarvoja. dr.baumann 037Sugaring Cane on euroopassa valmistettu korkealaatuinen ja puhdas sokerimassa, jonka kanssa ei tarvitse käyttää talkkia. Sokerointi on turvallinen karvanpoistomenetelmä ja oikeaoppisella tekniikalla ihokarvat saadaan poistettua niin, että karva ei katkea, joten iho pysyy karvattomana pidempään.

Meikkimaailmasta löydät luonnonkosmetiikkaa courley caramel. Ainutlaatuinen, img_4674ekosertifioitu (Ecocert BIO) kosmetiikkasarja yhdistää ennennäkemättömällä tavalla huipputeknologian, ammattilaislaadun, ekologisuuden, humaanisuuden ja ranskalaisen estetiikan. Couleur Caramel -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä. Pakkausmateriaalit ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja mahdollisimman vähän luontoa rasittavia. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä.img_4721