Kynnet

Valikoimasta löydät kynsienlakkauksesta aina rakennekynsiin, meiltä löytyy myös IBX-hoitomuoto kynsille.

Rakennekynnet :

Luonnonkynnen päälle rakennetaan geelillä ”uusi kynsi”. Kun haluaa lisää pituutta se rakennetaan muotilla. Rakennekynsissä meillä on käytössä Putty Polygeeli ja ns. tavallinen geeli. Omankynnen geelauksessa ei jatketa kynttä, mutta rakennetaan kynsi geelillä.

Geelilakkaus:

Geelilakkauksessa käytämme Artisticin laadukkaita geelilakkaja. Joihin on helppo yhdistää ibx- hoito.

IBX- Boost geeli – Toimii IBX-hoidon yhteydessä suojaamaan luonnonkynttä. Boost on joustava ja vahva lakka

  • Kiiltävä, vahva ja samalla joustava
  • Käyttö: 3 viikkoa
  • Ei halkeile tai ilmaannu kylmässäkään säässä
  • Ei kuumota kovettuessaan
  • Ibx systeemin kanssa edistää tehokkaasti luonnonkynnen kasvua

IBX-Hoito:

Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista, ja kynsialan ammattilaiset mieluimmin pitävät huolta, kuin vahingoittavat kynttä. On siis jo aikakin että geeli/kestolakat saavat ystäväkseen uuden tuotteen!

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa , se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.