Jalat

Rentoutuneet ja kauniit jalat. Jokaiselle sopiva jalkahoito. Jalkahoidoissa keskitytään mahdollisiin ongelmiin. Palveluista löytyy Hemmotteleva jalkahoito, jolloin tarkoitus on rentouttaa jalat ja kosteuttaa niitä. Kaikkiin jalkahoitoihin kuuluu hieronta ja kosteutus, mikäli hierontaa ei ole estettä.

 

Meiltä löytyy perinteinen jalkahoito, joka sopii kaikille. Perinteisessä jalkahoidossa käsitellään kovettumat, känsät, kuivat kantapäät, kynnet ja hierotaan jalat rennoiksi, ellei hieronnalle ole estettä. Jalkahoito + kynsien lakkauksella, kynsilakan saatte kaupan päälle. Jalkahoito ja geelilakkaus joka on paljon kestävämpi kuin tavallinen kynsilakka. Geelilakkauksella saat huolettomat varpaankynnet voit antaa kauniiden varpaiden näkyä.

Hemmotteleva jalkahoito on todellakin nimensä veroinen. Jalat saa rentouttavan kylvyn, jonka jälkeen kuoritaan, tarvittaessa vähän kantapäitä raspataan, viilataan kynnet ja lakataan, hierotaan jalat kevyiksi ja laitetaan naamio joka tuo jaloille loppu rentoutuksen.

Toteutamme asiakkaan tarpeen mukaisesti hoidot, jolloin saat juuri sen mitä haluat.