0

Kauneushoitola

Studio Kimalluksen kauneushoitolasta löydät hemmottelevia hoitoja, jotka suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi.

Kasvohoidoissa meillä käytetään suomalaista BtB13 sarjaa. Kun haluat jotain tehokasta ja erilaista kasvojenhoitosarjaa. BTB13 on suomalaisten kehittämä sarja Naviter Oy:llä, jossa hinta ja laatu ovat kohdallaan.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

BTB13 hoitolinjoja ovat Sensitive, Medical ja Pro-Age.

Kasvojen laitehoidoista löydät ultraäänen, timanttihionnan ja mikroneulaksen.

 

Jalkahoidoissa ylellisyys aloitetaan jalkakylvyllä. Jalkahoidot suunnitellaan sinun tarpeillesi sopiviksi. Kynnet voidaan koristella geelilakkauksilla tai tavallisella kynsilakalla.

 

Lämmin img_4779bambuhieronta jossa bambukepit lämmitettään 70 asteeseen, lämmittää lihakset jonka avulla lihakset rentoutuu. Tämä hoito on hyvin rentouttava ja hieronta muokataan asiakkaan toiveiden mukaan.

Bambuhieronta avaa lihasjumeja, rentouttaa mielen, helpottaa migreeniä ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle.

 

CeroPro hampaiden kevyt valkaisu jolla saat kauniin hymyn. CeroPro tarjoaa sinulle uuden, maailmassa ainutlaatuisen hampaidenvalkaisu-tekniikan, jonka tulokset näkyvät heti. CeroPro – hampaidenvalkaisu on täysin turvallinen ja kivuton. CeroPro valkaisugeelissä on käytetty natriumkarbonaattia, joka on luonnollinen valkaisija. CeroPro – hampaidenvalkaisulla voidaan saavuttaa jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat. Ihan niin kuin hammaslääkärissä! Se, että kuinka paljon hampaat vaalenevat hoidossa, riippuuEnnen ja jälkeen täysin lähtötilanteesta sekä hammasluuston luonnollisesta sävystä. CeroPro ei valkaise hammasluuston luonnollista sävyä vaan poistaa hampaan pinnalta ajan saatossa muodostuneet tummentumat.
Koska tuote ei sisällä peroksidia, se ei vahingoita hampaan kiillettä eikä aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia, 0% kipua, 0% herkkyyttä ja 100% turvallinen!

 

Sokeroinnit tehdään Hilla sokereilla. Sokerointi on suosittuin tapa depiloida ihokarvoja. dr.baumann 037 Sokerointi on turvallinen karvanpoistomenetelmä ja oikeaoppisella tekniikalla ihokarvat saadaan poistettua niin, että karva ei katkea, joten iho pysyy karvattomana pidempään.

Toinen tapa jolla meillä depiloidaan ihoa on lämminvaha.

Meikkimaailmasta löydät luonnonkosmetiikkaa courley caramel. Ainutlaatuinen, img_4674ekosertifioitu (Ecocert BIO) kosmetiikkasarja yhdistää ennennäkemättömällä tavalla huipputeknologian, ammattilaislaadun, ekologisuuden, humaanisuuden ja ranskalaisen estetiikan. Couleur Caramel -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä. Pakkausmateriaalit ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja mahdollisimman vähän luontoa rasittavia. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä.img_4721